Dagboek

WITNESS op – Kasteel van Baexem

 

… WITNESS … telkens anders … ditmaal in de regen … in de mooie tuin van het Kasteel van Baexem … op het LMBG FSTVL te Nederland … beelden van Willy – zang van Ana Naqe – dans van Jennifer & Michel – choreo van Min Hee – fotos van Marc – video van Jesse – licht & scenografie van ben. … augustus 2015 …

 

UIT HET GASTENBOEK VAN HET LMBG FSTVL NEDERLAND

Opgetekend door Jacques GRAUS:

Voor onze laatste voorstelling waren we in Baexem.

In het donker en in de stromende regen beleefden we de hartverscheurend mooie voorstelling van Sacred Places. De prachtige tuinen van het kasteel, gehuld in duisternis, aangelicht door geraffineerd geplaatste spots. In die spots prachtige beeldengroepen die glansden in de regen. Het hoofdpad werd afgesloten door een in het licht badend beeld, maar vooral door een prachtig regengordijn van wat wel een tropische bui leek.

In dat adembenemende decor de hoge klanken van een prachtige sopraan en twee dansers die in die stromende regen een werkelijk fantastische voorstelling gaven: passie, verstilling, dynamiek… Het kwam allemaal samen in de prachtige choreografie.

Na afloop streden gevoelens van bewondering, respect, maar vooral ook van dankbaarheid dit te mogen meemaken, om de voorrang.

Dank je wel Sacred Places.

Dank je wel Limburg Festival!

Voetnota van ben.: willy, ana, jennifer, michel en min hee, het is een voorrecht om met jullie samen te werken … om projecten te realiseren die onszelf en toeschouwers beroeren … any time, anywhere … bh ben.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required